Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Sociaal wijkteam Laren

Het Sociaal wijkteam Laren is er voor buurtbewoners die zich zorgen maken over zichzelf of iemand anders en een signaal daarover dicht in de buurt kwijt willen. Dit wijkteam bestaat uit sociaal werkers (van Versa Welzijn) en wijkverpleegkundigen.

Samen kijken naar een oplossing

Samen met de betreffende persoon kijken de wijkverpleegkundige en de sociaal werker welke eenvoudige oplossingen mogelijk zijn in de directe omgeving. Daarbij wordt gekeken naar het eigen netwerk, de mogelijkheden in de buurt en het leggen van verbindingen tussen inwoners. Als het nodig is, kan de wijkverpleegkundige een indicatie voor (medische) zorg afgeven en/of kan de sociaal werker iemand doorverwijzen naar de gemeente. De inwoner gaat dan met de gemeente in gesprek over de noodzakelijke aanvullende zorg, hulp of ondersteuning. Het Sociaal wijkteam werkt samen met onder andere wijkagenten, woningbouwverenigingen, en huisartspraktijken en andere professionals in zorg en welzijn.

Hoe bereikt u het wijkteam

  • Inloopspreekuur
    Het inloopspreekuur is elke donderdag van 13.00 tot 14.00 uur in het Raadhuis, Eemnesserweg 19.
  • Telefonisch
    Het team is te bereiken op 035 - 303 46 27 (op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 16.00 uur).
  • Per e-mail