Eemnesserweg oversteekplaatsen

Maandag 2 september start de gemeente met de werkzaamheden aan de rijbaan en oversteekplaats nabij Johanneshoven aan de Eemnesserweg.
De uit te voeren werkzaamheden zijn het herstellen van de rijbaan en het verbeteren van de oversteekbaarheid van de Eemnesserweg.

De planning van de werkzaamheden ziet er volgt uit

Voorbereidende werkzaamheden op de Eemnesserweg starten op maandag 2 september vanaf 07.00 uur. Hiervoor wordt de Eemnesserweg afgesloten voor doorgaand rijverkeer. Verkeer gaat onder andere omgeleid worden via de Jordaan. Het werk wordt in fasen uitgevoerd. In totaal gaan de werkzaamheden 4 weken duren.

Beperken van overlast

We proberen de overlast van de werkzaamheden voor u als bewoner zoveel mogelijk te beperken. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat u hinder ondervindt. Wij vragen uw begrip daarvoor.

Bereikbaarheid van de woningen

Tijdens de werkzaamheden blijven de woningen zoveel mogelijk bereikbaar. Wanneer de werkzaamheden direct voor een inrit plaatsvinden wordt u hier tijdig door de aannemer op gewezen.

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden?

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over de werkzaamheden. Voor vragen over de uitvoering kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de toezichthouder, de heer Peters van Ton, 06-22957301. Voor overige vragen kunt u, van maandag tot en met vrijdag,  tijdens kantooruren contact opnemen met de heer Bastiaan Heerschop van de BEL Combinatie, via 14 035.

Documenten