Nieuws

 • Informatie over het nieuwe bestemmingsplan voor Centrum Laren

  Op 29 en 30 oktober 2018 vonden 2 drukbezochte informatieavonden in het Brinkhuis plaats over het nieuwe bestemmingsplan voor Centrum Laren. Zo’n 200 inwoners en ondernemers lieten zich bijpraten over het voorontwerp.

 • Jaarlijkse bladcampagne van start

  De bladeren vallen en liggen alweer in grote hoeveelheden op straat. Om er voor te zorgen dat door het bladafval de wegen en fietspaden niet glad worden, houden wij jaarlijks een bladcampagne. Tussen 12 november en 21 december vegen wij de hoofdwegen en fietsroutes schoon om al het bladafval te verwijderen. In de bermen laten wij deels het blad liggen, want gevallen bladeren zijn een goede natuurlijke bemesting.

 • Uw vereniging vooruit met Sjors Creatief

  U hoort de vrolijke stemmen al in de verte. En voor u het weet stappen groepjes kinderen uw vereniging binnen. Nieuwsgierig naar uw creatieve en culturele activiteiten.

 • Burgemeester Kruisinga brengt felicitatiebezoek aan 102-jarige mevrouw Boelens

  Mevrouw E.G. Boelens behaalde woensdag 7 november 2018 de respectabele leeftijd van 102 jaar. Burgemeester Rinske Kruisinga liet dat niet onopmerkzaam voorbijgaan en bracht haar een prachtige bos bloemen.

 • Kinderen brengen College Laren ontbijtje in het Raadhuis

  Woensdagochtend 7 november 2018 brachten 29 kinderen van OBS de Ploeg uit Laren een ontbijtje bij de burgemeester en wethouders in het Raadhuis. In de Raadzaal gaven ze met dat gezamenlijk Burgemeestersontbijt het goede voorbeeld in de week van het Nationaal Schoolontbijt. Waarbij een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen.

Subnavigatie