Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Grof en klein chemisch afval

Grof afval en klein chemisch afval kunt u wegbrengen bij een van de GAD scheidingsstations. Daarnaast kunt u bij de GAD een afspraak maken om uw grof afval op te laten halen.

Grof afval

Onder grof huishoudelijk afval wordt onder meer verstaan: planken, (grof) tuinafval, oud bankstel, (kapotte) koelkast of televisie.

Wegbrengen
U kunt het wegbrengen naar 1 van de 4 GAD scheidingsstations

Laten ophalen
Via de website van de GAD kunt u een afspraak maken voor het Ophalen van groot afval
Let op! De GAD haalt niet alles op. Kijk op de website voor de voorwaarden.

 

Klein chemisch afval

Onder klein chemisch afval wordt onder meer verstaan: batterijen, accu’s, verf, schoonmaakmiddelen en olieproducten. Maar ook make-up, spaarlampen, terpentine, injectienaalden, et cetera.

Wegbrengen
U kunt het afgeven bij 1 van de 4 GAD scheidingsstations
Hiervoor is een inzameldepot ingericht. Bedrijven kunnen alleen chemisch afval afvoeren volgens de voorschriften van het Activiteitenbesluit. Kijk op de website van GAD voor meer informatie over bedrijfsafval