Corona

Jeugd aan Zet in Laren

Het programma Jeugd aan Zet gaat op 12 augustus van start in Laren. Jeugd aan Zet is bedoeld om jongeren tussen de 12 en 18 jaar te activeren om iets te betekenen voor een ander tijdens deze coronacrisis en daarbij te werken aan talentontwikkeling. In het kader van Jeugd aan Zet organiseert stichting Dynamic Arts de workshopweek Bende van Talente. Van 12 t/m 14 augustus kunnen deelnemers workshops volgen in verschillende kunstdisciplines. Met op zaterdag 15 augustus het eindevent in het Singer.

Van woensdag 12 t/m zaterdag 14 augustus worden verschillende workshops aangeboden: van dans, rap, beats maken, film, theater en graffiti. Dit gebeurt in samenwerking met Versa Welzijn, Stichting Dynamic Arts, het Brinkhuis, Karakterz theaterschool en Singer Laren. De deelnemers volgen drie dagen lang een workshop met een afsluitend event op zaterdag 15 augustus in Singer. Dan presenteren alle deelnemers het eigen werk. Tijdens de week kunnen jongeren nieuwe talenten ontdekken. 

Het project Jeugd Aan Zet is een samenwerking met het programma maatschappelijke diensttijd (MDT) dat onder het Ministerie van VWS valt.  
Aanmelden kan via: www.dynamicarts.nl Mocht de workshop al vol zijn, schrijf dan wel in, de deelnemer komt dan op de wachtlijst. Vragen kunnen gemaild worden naar info@dynamicarts.nl
 

Flyer Bende van Talente  Flyer Bende van Talente