Aftrap campagne ‘Sportief en Gezond Laren’

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst Walking Football waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Wethouder Peter Calis trapte een balletje mee tijdens de 1e training van het Walking Football bij SV Laren op woensdag 13 juni 2018. Dat was tevens de aftrap van de campagne ‘Sportief en Gezond Laren’.

Een gezondere en sociale samenleving, waarbij iedereen volop beweegt en meedoet. Dat wil de gemeente Laren. Want sport en bewegen is belangrijk en vooral leuk! Onder de noemer ‘Sportief en gezond Laren’ werken we samen met inwoners, zorgprofessionals, (sport)verengingen en scholen aan een fittere samenleving. De beweegcoaches helpen daarbij. Zij zorgen onder andere voor verbinding tussen aanbod en vraag op het gebied van sport en beweging, helpen sportverenigingen om vitaal te blijven en zijn actief in het onderwijs om kinderen en jongeren meer in beweging te brengen. Want kinderen die van jongs af aan leren dat sporten en gezond leven leuk en makkelijk kan zijn, hebben hier hun hele leven lang baat bij.

Wil je vanaf komend seizoen mee doen met Walking Football? Neem dan contact op met beweegcoach Jur Maatman via jur@sportiefengezondbel.nl

Wethouder Calis trapt een bal in het doel Beeldmerk Sportief en Gezond