Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Afsluiting Oosterengweg Hilversum

Op maandag 30 maart 2020 wordt de Oosterengweg in Hilversum afgesloten voor alle verkeer.

De provincie Noord-Holland gaat aan de slag met het bouwen van een spoorwegonderdoorgang voor auto- en fietsverkeer. Als gevolg hiervan kan het zijn dat de N525 in Laren drukker is dan u gewend bent.

Automobilisten wordt geadviseerd de rondweg A1/A27 te nemen om in en uit Hilversum te komen. De afsluiting voor snelverkeer duurt volgens planning tot oktober 2021.

Aanleiding: een hoogwaardige busverbinding

De provincie Noord-Holland vindt dat iedereen die in ’t Gooi woont of werkt op tijd en filevrij moet kunnen reizen. Daarom wordt er tussen Huizen en Hilversum een hoogwaardige busverbinding aangelegd. De snelbus van R-net gaat in 2022 rijden. De bus stopt straks ook in Blaricum én bij de op- en afrit van de A27 op de grens van Eemnes en Laren. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.hovintgooi.nl Of neem contact op met de provincie Noord-Holland via e-mail servicepunt@noord-holland.nl of telefoonnummer 0800 - 0200 600.