L100, eerste inwonertop Laren, een succes

De L100, de eerste inwonertop van Laren, die zaterdag 17 september jl. plaatsvond was een succes. Zo’n 100 inwoners van Laren gaven gehoor aan de uitnodiging mee te denken over de Kracht van Laren.

De deelnemers aan de L100 waren ingeloot uit de gemeentelijke basisadministratie. De deelnemers voerden gesprekken in groepen van ongeveer 10 personen. In drie  rondes – Dromen, Denken en Doen – deelden zij hun dromen en gedachten over ‘samen wonen en leven in Laren’. Oud en jong waren vertegenwoordigd.

Fotoalbum: de L100 in beeld

Tijdens de L100 zijn veel foto's gemaakt. Wilt u een indruk krijgen van deze inspirerende dag? Bekijk hier het fotoalbum!

Burgemeester Elbert Roest werd geïnterviewd door de regionale radio. Een deelnemer liet naderhand weten: “Dank voor de uitnodiging en dank voor deze mooie inspirerende dag! Leuk om mee te denken en doen! Heel goed initiatief!”

Vervolg: u kunt ook meedoen!
Geïnspireerde deelnemers in de groepen uit ronde 3 ‘Doen’ komen bijeen om samen deze plannen ook in de praktijk te brengen. Natuurlijk faciliteert de gemeente Laren om te helpen de haalbare initiatieven uit de inwonertop  te realiseren.

Was u niet ingeloot of verhinderd, maar wilt u wel bijdragen aan een van deze 10 ideeën? Laat u ons dat dan weten op dialoog@laren.nl.