Nieuws

 • Maandag 23 oktober van 20.00 tot 21.30 uur beperkte digitale dienstverlening

  Door onderhoudswerkzaamheden kunt u maandag 23 oktober 2017 tussen 20.00 en 21.30 uur geen gebruikmaken van een aantal van onze online diensten. Zoals een uittreksel aanvragen, verhuizing doorgeven of een akte aanvragen.

 • Clinic Observeren en signaleren drukbezocht

  Maar liefst 75 inwoners van Blaricum, Eemnes en Laren deden donderdagavond 12 oktober 2017 mee aan de clinic ‘Observeren en Signaleren’ georganiseerd door politie en de BEL-gemeenten.

 • Startpunt Geldzaken

  Vindt u het lastig om rond te komen? Heeft u financiële zorgen? Of wilt u bezuinigen, maar u weet niet goed hoe? Als inwoner van de gemeente Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren (HBEL) kunt u vanaf 1 oktober 2017 zelf online uw inkomsten en uitgaven plannen.

 • Dag van de Mantelzorg – 10 november

  Voor onze samenleving zijn mantelzorgers van onschatbare waarde. De zorg die mantelzorgers voor hun naasten verlenen is geboren uit liefde en voor hen vanzelfsprekend, maar tegelijkertijd vaak ook zeer ingrijpend.

 • Kom zaterdag 28 oktober naar de Nacht van de Nacht!

  Nederland wordt ’s nachts steeds lichter; we behoren tot de meest verlichte landen in Europa. En dat terwijl donkere nachten juist goed zijn voor mens en dier én voor het milieu, want al dat licht kost veel energie.

Subnavigatie